Εμπειρία χρήσης Traugel

Οι ασθενείς σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη βιώσει τα ευεργετικά αποτελέσματα του Trausgel. Μερικοί από αυτούς μοιράζονται την κριτική τους για την εμπειρία χρήσης του τζελ.

Εμπειρία χρήσης ζελέ Traugel από την Otakar από την Πράγα

εμπειρία με το TraugelΠάσχω από αρθρίτιδα των αρθρώσεων του γόνατος για πάνω από 8 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα χρησιμοποίησα διάφορες αλοιφές, ταμπλέτες, φυσιοθεραπεία. Ο γιατρός με συμβούλεψε να δοκιμάσω το νέο τζελ Traugel για την αρθρίτιδα. Δεν ήξερα τίποτα για αυτό πριν, διάβασα κριτικές, μελέτησα τη σύνθεση, πώς να χρησιμοποιήσω το τζελ. Προσελκύεται από τη φυσική σύνθεση του φαρμάκου και την ευκολία χρήσης. Το τζελ είναι κατάλληλο για άτομα κάθε ηλικίας, συνιστάται για αθλητές Παρήγγειλα το τζελ στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Πωλείται σε μαλακό σωλήνα, έχει ευχάριστη μυρωδιά και υφή που απορροφάται γρήγορα.

Για 2 μήνες, έτριβα τακτικά Traugel στην περιοχή των γονάτων. Μετά από κάθε εφαρμογή, υπήρχε μείωση του πόνου, μετά από 10 ημέρες η κινητικότητα της άρθρωσης αυξανόταν και ο πόνος γινόταν ασήμαντος. Και ένα μήνα αργότερα εξαφανίστηκαν εντελώς. Έκανα μια ακτινογραφία, η οποία έδειξε ότι ο συνδετικός και ο χόνδρινος ιστός άρχισαν να αναπτύσσονται. Ο γιατρός συνέστησε να συνεχιστεί η θεραπεία για άλλο ένα μήνα. Τώρα είμαι σίγουρος ότι ο πόνος που εμφανίστηκε κατά το περπάτημα έχει εξαφανιστεί, η κινητικότητα των αρθρώσεων έχει βελτιωθεί.

Συνιστώ τη χρήση του τζελ σε όποιον πάσχει από αρθρικές παθήσεις, όπως παλιά.