Κριτικές για Traugel

 • Νικόλαος
  Η αρθρίτιδα των αρθρώσεων των χεριών μου εμφανίστηκε μετά τη σύνταξη. Πέρασα από πολλούς γιατρούς, μου συνέστησαν ενέσεις, χάπια, αλοιφές, αλλά η κινητικότητα των αρθρώσεων επιδεινώθηκε, ήδη πίστευα ότι θα έχανα εντελώς την ικανότητα να τρώω μόνος μου. Μάθετε για το Traugel! Αυτό είναι ένα πραγματικό θαύμα! Σε λίγους μήνες ξέχασα την ασθένεια.
  Traugel
 • Ιωάννης
  Όλοι οι άνδρες στην οικογένειά μας είχαν αρθρώσεις. Ο γιατρός μου συνέστησε να ξεκινήσω έγκαιρα την προφύλαξη. Με συμβούλεψε Traugel. Είπε ότι πρόκειται για ένα νέο εργαλείο που δεν έχει ανάλογα. Χρησιμοποιώ το τζελ προληπτικά δύο φορές το χρόνο και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προλάβω την ασθένεια των αρθρώσεων.
  Traugel
 • Χριστινα Ιολη
  Πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώστηκα με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μου έκαναν θεραπεία για πολύ καιρό με χάπια και αλοιφές, αλλά η ανακούφιση ήταν προσωρινή και οι αρθρώσεις συνέχισαν να καταρρέουν. Με συμβούλεψε ένας νέος γιατρός και μου συνέστησε να δοκιμάσω τη θεραπεία με ζελέ traugel. Μετά από ένα μήνα θεραπείας, ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς, η κινητικότητα των αρθρώσεων αυξήθηκε.
  Traugel
 • Ελένη
  Ασχολούμαι επαγγελματικά με τον αθλητισμό, οι αρθρώσεις μου υπόκεινται συνεχώς σε αυξημένο άγχος. Υπήρχαν έντονοι πόνοι στην άρθρωση του ώμου και στη σπονδυλική στήλη. Ένας συνάδελφος συμβούλεψε το Traugel. Ήμουν χωρίς πόνο σε μόλις μια εβδομάδα και μπόρεσα να επιστρέψω στη δουλειά. Ο Traugel με βοήθησε πολύ!
  Traugel
 • Γεωργία
  Πριν από ένα μήνα ανέβαινα τις σκάλες και έσπασα το πόδι μου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, επιβεβαιώθηκε εξάρθρωση της άρθρωσης του γόνατος και ρήξη τένοντα. Ένας φίλος συνέστησε το Traugel, με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου περπατάω ξανά!
  Traugel
Βαθμολογία χρηστών Traugel
4.2
8