Ενδιαφέροντα άρθρα

 • Η θωρακική οστεοχόνδρωση είναι μια εκφυλιστική νόσος που χαρακτηρίζεται από φθορά των μεσοσπονδύλιων δίσκων και αλλαγές στη δομή των σπονδύλων στη θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Μάθετε περισσότερα για τα συμπτώματα, τις αιτίες, τα στάδια της νόσου στο άρθρο.
  26 Μάρτιος 2024
 • Οστεοχόνδρωση της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης - τι είδους ασθένεια είναι; Πιθανές επιπλοκές της νόσου. Τα κύρια συμπτώματα και σημεία της οσφυϊκής οστεοχόνδρωσης. Θεραπεία και πρόληψη.
  5 Φεβρουάριος 2024
 • Τα προβλήματα στις αρθρώσεις είναι συχνό φαινόμενο μετά τα 50 και ακόμη και τα 40 χρόνια. Στο άρθρο, περιγράψαμε τις αιτίες και τα συμπτώματα ασθενειών όπως η αρθρίτιδα και η αρθρίτιδα και αναλύσαμε τη διαφορά μεταξύ τους χρησιμοποιώντας οπτικά διαγράμματα ως παράδειγμα.
  28 Ιανουάριος 2024
 • Στο άρθρο μιλάμε αναλυτικά για τα συμπτώματα και τα σημάδια, καθώς και για τις μεθόδους θεραπείας της αυχενικής οστεοχόνδρωσης.
  20 Ιανουάριος 2024
 • Τα συμπτώματα της αυχενικής οστεοχονδρωσίας είναι τόσο αντιφατικά που στα αρχικά στάδια του σχηματισμού της νόσου γίνεται συχνά λανθασμένη διάγνωση και αντιμετωπίζεται μια εντελώς διαφορετική ασθένεια. Ας εξετάσουμε τα 4 στάδια ανάπτυξης, τα κύρια συμπτώματα και τα σύνδρομα της οστεοχονδρωσίας της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης.
  26 Οκτώβριος 2023
 • Οστεοχόνδρωση της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης: αιτίες, τύποι και στάδια ανάπτυξης, συμπτώματα, επιλογές θεραπείας και μέτρα πρόληψης. Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.
  27 Ιανουάριος 2023
 • Στο σημερινό υλικό, θέλουμε να σας πούμε λεπτομερώς τι είναι η αυχενική οστεοχονδρωσία, γιατί είναι επικίνδυνη, τι επιπλοκές υπάρχουν και είναι δυνατόν να πάρετε αναρρωτική άδεια ή αναβολή στο στρατό με αυτήν την ασθένεια;
  22 Δεκέμβριος 2022
 • Η οστεοαρθρίτιδα της άρθρωσης του γόνατος (γονάρθρωση) είναι μια ασθένεια της άρθρωσης του γόνατος, η οποία συνοδεύεται από πόνο, διαταραχές των κινητικών λειτουργιών και προοδευτική φθορά του χόνδρινου στρώματος της άρθρωσης του γόνατος. Εξετάστε τα στάδια της παθολογίας, καθώς και τις μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας.
  6 Δεκέμβριος 2022
 • Το άρθρο συζητά τις κύριες αιτίες και τους βαθμούς ανάπτυξης της αυχενικής οστεοχόνδρωσης. Δίνονται τα χαρακτηριστικά συμπτώματα αυτής της παθολογίας, διαγνωστικές μελέτες και μέθοδοι θεραπείας.
  30 Νοέμβριος 2022
 • Αιτίες και στάδια ανάπτυξης της αρθροπάθειας της άρθρωσης του γόνατος, χαρακτηριστικά σημεία και συμπτώματα της νόσου. Διάγνωση και γενικές κατευθύνσεις θεραπείας, πρόληψη και πρόγνωση αποκατάστασης.
  23 Σεπτέμβριος 2022
 • Η οστεοχόνδρωση της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης είναι μια ασθένεια της σπονδυλικής στήλης. Με αυτή την ασθένεια, μπορεί να εμφανίσετε: πονοκέφαλο, μούδιασμα της γλώσσας κ. λπ. Εξετάστε τις κύριες αιτίες και συμπτώματα της νόσου, τη διάγνωση και τη θεραπεία. Ασκήσεις και μασάζ για την αυχενική οστεοχονδρωσία.
  22 Σεπτέμβριος 2022
 • Τι είναι η αρθροπάθεια και ποιες αρθρώσεις προσβάλλονται από τη νόσο; Οι κύριες αιτίες, συμπτώματα και μέθοδοι θεραπείας της αρθροπάθειας.
  21 Σεπτέμβριος 2022
 • Η οστεοχόνδρωση είναι μια κοινή ασθένεια που επηρεάζει τη σπονδυλική στήλη. Μπορεί να αναπτυχθεί τόσο σε άτομα σε ηλικία εργασίας όσο και σε ηλικιωμένους. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει κανείς την αιτιολογία και τα συμπτώματά του, καθώς και τις γενικές κατευθύνσεις θεραπείας.
  21 Σεπτέμβριος 2022